Jouw website is het online visitekaartje van je onderneming. Wij halen alles uit de kast om de mooiste websites te ontwikkelen, met inspirerende video, content, fotografie en designs. Zo komt de kwaliteit van uw onderneming ook online goed uit de verf.

Ik wil een nieuwe website!

Strategie

Wij helpen je met het vinden en vertellen van jouw verhaal.

Creatie

Wij vertalen jouw expertise naar een eigen, uniek verhaal.

Kickstart je website

Met onze mogelijkheden realiseer je meer websiteverkeer.

Jouw reis naar een nieuwe website

Een website is lang niet meer alleen een informatiebron van jouw diensten, het is een afspiegeling van je bedrijf. De mogelijkheden van SPIKKER zijn eindeloos, zo kunnen wij al jouw wensen realiseren. Met SPIKKER weet je zeker dat jouw online uitstraling op zijn best is.

Bedrijfswebsites

Moderne consumenten orièˆnteren zich via het internet. Met een eigen, onderscheidende, website speel je je bedrijf in de kijker bij klanten. Bedrijfswebsites bieden de mogelijkheid voor het uitdiepen van je dienstverlening, producten en bedrijfsprofiel. Alles zodat de klanten je weten te vinden.

Zet mijn bedrijf in de spotlights!

Webshops

Ieder jaar groeit het aantal online aankopen verder. Dit betekent dat er veel vraag is naar online verkrijgbare producten en diensten. Genoeg redenen om te investeren in een goede webshop! SPIKKER ontzorgt ondernemers door het gehele proces van productfotografie tot de bouw van je website, vindbaarheid en advertentiecampagnes uit handen te nemen!

Een shop met mogelijkheden

Landingspagina's

SPIKKER zorgt ervoor dat je landingspagina naadloos aansluit op je adwords advertentie, zodat bezoekers zich niet eerst hoeven te orièˆnteren en je meer conversie genereert. Daarbij stemmen we de pagina af op je Adwords advertentie, zodat je minder hoeft te betalen voor een klik en dus bespaart op advertentiekosten. Conversie is mijn prioriteit!