Met Google Ads (voorheen Google Adwords) bereik je snel en effectief potentiële klanten. Met het opzetten, beheren en optimaliseren van Ads campagnes hebben wij de online vindbaarheid al voor veel van onze klanten vergroot. Door Google Ads aan SPIKKER uit te besteden bespaar je geld, haal je hogere conversies en genereer je meer leads en orders met je website. Daarnaast ontvang je iedere maand een uitgebreide en overzichtelijke rapportage van de behaalde resultaten.

SPIKKER is Google Partner en onze medewerkers zijn Google gecertificeerd. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Google Ads en kunnen daardoor de laatste technieken toepassen op jouw campagnes.

Wil jij meer bezoekers op je website?

Allereerst: De feiten op een rij

Voor elke euro die je besteedt aan Adwords, krijg je 2 euro terug

De gemiddelde klikfrequentie voor een Google Advertentie is 3,16%

De gemiddelde click-through rate voor een advertentie op de eerste positie is 7,94%

Het bedrag besteed aan pay-per-click advertenties stijgt al jaren met meer dan 10% per jaar

De top 3 advertentieplekken krijgen 41% van de kliks op hun pagina

70% van de mobiele zoekopdrachten belt een bedrijf direct via Google Search

Maandelijks opzegbaar

Een Google Ads-abonnement bij SPIKKER loopt de eerste periode voor slechts 3 maanden. Deze periode beschouwen wij als investering om te laten zien wat de mogelijkheden zijn en om je te overtuigen van het nut. Wij bouwen de gehele campagne op en stellen rapportages in. Op basis van deze rapportages optimaliseren we de campagne zo nodig iedere maand. Na deze eerste periode ben je vrij om de campagne te beëindigen of verlengen.

Geen verspild campagnebudget

Door het uit handen geven van de campagne aan SPIKKER, weet je zeker dat je alleen geld uitgeeft aan kliks van mensen die écht op zoek zijn naar jouw product of dienst. Helaas zien wij vaak dat ondernemers zelf, maar tevergeefs Google Ads proberen in te richten. Zij behalen niet de gewenste resultaten, omdat ze in de verkeerde regio adverteren, zoeken met te brede zoekwoorden, of onnodig geld uitgeven aan nutteloze kliks.

Jij houdt de regie

Voor jou als ondernemer is het belangrijk om inzichtelijk te houden wat de resultaten zijn van online acties. SPIKKER geeft je inzicht in de resultaten van jouw campagne door je iedere maand een uitgebreide rapportage via mail te sturen.

De SPIKKER Ads pakketten

 

Klein €250,-

Medium €500,-

Groot €750,-

Instellen: Gratis Gratis Gratis
Advertentiebudget per maand: €140,- p/m €350,- p/m €550,- p/m
Budget per dag €4,61 €11,51 €18,10
Ideaal voor Lokaal Regionaal Landelijk
Rapportage dashboard & mail Gratis Gratis Gratis
Minimale looptijd* 3 maanden 3 maanden 3 maanden
Prijs vanaf €110,- p/m €150,- p/m €200,- p/m

YouTube adverteren

+ €250,- p/m op aanvraag op aanvraag

Display adverteren

+ €250,- p/m op aanvraag op aanvraag

Social media adverteren

+ €250,- p/m op aanvraag op aanvraag
Vraag informatie aan
* Na 3 maanden is het gewoon maandelijks opzegbaar

Hoe werkt adverteren in Google Ads?

Met Google Ads krijgt je advertentie een toppositie in de zoekresultaten van Google. Je betaalt slechts een klein bedrag aan Google per keer dat potentiële klanten op je advertentie klikken. Dit bedrag varieert van 1 eurocent tot 1,50 per klik, afhankelijk van de trefwoorden die je kiest. Je kunt zelf aangeven wat je maandelijks wilt uitgeven aan kliks via Google.

Wat wij voor je doen

SPIKKER stelt een Google Ads campagne voor je op, stelt advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties voor je in en ontwikkelt effectieve advertenties voor jouw product of dienst. In overleg met jou stellen we het budget en de maximale kosten per klik voor je in. We monitoren de campagne continu en sturen waar nodig bij om de beste resultaten te behalen.

Wij nemen al het werk uit handen

Geef SPIKKER de verantwoordelijkheid over jouw Ads campagne en u kunt zelf rustig achterover leunen. Wij maken een Google Ads account aan en koppelen Google Analytics en Google Search Console. We stellen Google Analytics doelen op, stellen campagnes in en koppelen deze aan de website. Wij schrijven teksten, stellen zoekwoorden in en houden conversies en CTR bij. Op basis van de resultaten optimaliseren we de campagne optimaal. Geen tijd of kaas gegeten van bovenstaande dingen, maar wél resultaten behalen? SPIKKER doet het graag voor je.

Vanaf €250,- per maand

Vanaf €250,- per maand (incl. €140,- klikbudget voor Google) richten we je Adwordscampagne in en monitoren we maandelijks je resultaten. Elke maand sturen we je campagne bij om de resultaten verder te verbeteren. Daarnaast betaal je aan Google voor de kliks op je advertenties.

Vraag informatie aan

Onze werkwijze

1. Onderzoek & analyse

Wij starten met een onderzoek naar de doelgroep die interesse heeft in jouw product of dienst. Op welke trefwoorden zoeken zij en hoeveel van jouw concurrenten vissen in dezelfde vijver? Wij maken een analyse van de mogelijkheden en stellen op basis daarvan een gericht plan op.

2. Opzetten & inrichten

SPIKKER stelt de gehele Google Adwords campagne op voor jouw bedrijf. Wij stellen op basis van vooronderzoek trefwoorden en advertenties voor je in en zorgen ervoor dat de conversies worden gemeten.

3. Monitoren & optimaliseren

Wij houden de campagne en behaalde resultaten continu in de gaten en sturen zo nodig bij. Als een trefwoord geen leads oplevert, zetten we die uit. Goed lopende advertenties optimaliseren we weer, door ze hogere posities te geven.