Online marketing is dé manier om jouw bedrijf te laten groeien. Dat is geen hogere wiskunde, maar vereist wel analyse, enthousiasme en ervaring.

Met Google Ads (voorheen Google Adwords) bereik je snel en effectief potentiële klanten. Met het opzetten, beheren en optimaliseren van Ads campagnes hebben wij de online vindbaarheid voor veel van onze klanten vergroot.

Meer over Google Ads

Social media beheer

Met social media krijgt je bedrijf een gezicht. Via social media bereik je meer mensen, kun je specifiek je doelgroep benaderen en kun je verduidelijken wat je als bedrijf doet. Bovendien kom je als ondernemer via de socials direct in contact met mensen die jouw producten afnemen! Social media is een middel dat niet kan ontbreken!

Iedereen kan een profiel aanmaken en gaan posten op social media. Door SPIKKER in de arm te nemen, voorkom je dat je aanwezigheid op social media versloft door tijdgebrek of gebrek aan inspiratie.

Social media beheer

Via social media bereik je meer mensen, kun je specifiek je doelgroep benaderen en kun je verduidelijken wat je als bedrijf doet. Iedereen kan een profiel aanmaken en gaan posten op social media. Door SPIKKER in de arm te nemen, voorkom je dat je aanwezigheid op social media versloft door tijdgebrek of gebrek aan inspiratie.

LinkedIn beheer

LinkedIn is bij uitstek hét platform voor bedrijven om op een eenvoudige manier in contact te blijven met partners, klanten, toekomstige klanten, (ex-)werknemers en contacten binnen je bedrijfsnetwerk. SPIKKER beheert je LinkedIn pagina en richt die zo in dat je als bedrijf gemakkelijk je doelgroep bereikt.

Adverteren op social media

Met social media advertisement kun je jouw product of dienst tegen een relatief laag bedrag bij een grote doelgroep onder de aandacht brengen. SPIKKER zet de enorme targetmogelijkheden van platformen als Facebook en Instagram in om je doelgroep te bereiken en zoekt steeds naar de gouden combinatie van segmentatie en passend budget.

E-mail marketing

E-mail marketing is een vorm van directe marketing. Je kunt dit middel als bedrijf inzetten om meer traffic te genereren naar je website, de verkoop te stimuleren en op een laagdrempelige manier contact te leggen met een (breed) klantenbestand. Wij ontwikkelen een strategisch plan, zodat je doelen bereikt worden en meer conversie en leads genereert.

Affiliate marketing

Met affiliate marketing kun je met jouw product of dienst adverteren op andere websites. Als ondernemer betaal je alleen per weergave, klik, transactie of lead zoals een inschrijving voor je nieuwsbrief.

SPIKKER selecteert het netwerk dat bij jouw product of dienst past, onderhandelt met affiliaten en doet er zo alles aan om het bereik van je doelgroep en je sales te vergroten.

Adverteren op linkedIn

LinkedIn is een online sociaal netwerk dat zich specifiek richt op vakmensen. Dit maakt het platform bij uitstek geschikt om gericht te targeten op zakelijke groepen, zoals bedrijven, mensen die in een bepaalde functie of sector werkzaam zijn. De professionals van SPIKKER zetten in overleg met jou als ondernemer een gerichte LinkedIn campagne op die past bij jouw targetingwensen en budget.

Hoe gaat SPIKKER te werk

Strategie

Van het vertalen van je wensen tot een stevige strategie tot doelgroepbepaling en het definiëren van targets: SPIKKER helpt je een efficiënt online mediabeleid te ontwikkelen.

Ontwikkeling

SPIKKER vertaalt je mediaplan naar de praktijk en richt je pagina’s in met slimme content en aansprekende acties, afgestemd op jouw beoogde doelgroep.

Beheer

Dat nieuwe product, die nieuwe actie: SPIKKER beheert jouw socials en zorgt ervoor dat je op de juiste manier communiceert om iedereen te bereiken. Zo haal je je doelen, nu en in de toekomst.

Ga met ons in gesprek over online marketing