We zien het vaak; moderne bedrijven met een huisstijl die in geen jaren is ‘opgefrist’. Geen tijd, geen idee waar te beginnen, geen zin om je erin te verdiepen; het is te begrijpen; maar wel zonde. Want een huisstijl is meer dan een mooi plaatje. Het zegt wie je bent als bedrijf. In een wereld die continu verandert, is de uitstraling van een bedrijf ook doorlopend in ontwikkeling.

Bij SPIKKER kijken we graag met een brede blik naar je huisstijl. Past deze nog wel bij de identiteit, de strategie en de marktpositie van het bedrijf? Kunnen we vertrouwde elementen bewaren, maar toch de stijl naar anno nu trekken? Of is het echt tijd voor een nieuwe corporate identity? Een huisstijl moet in onze ogen onderscheidend en herkenbaar zijn. Daar denken wij graag in mee.

Ook een perfect uitgevoerde huisstijl nodig?

Als je op zoek bent naar meer aandacht voor jouw merk, product of dienst, neem dan contact met ons op. De SPIKKER designers gaan graag aan de slag met je wensen en eisen en werken dit uit in een huisstijl die boekdelen spreekt. Zodat jouw ‘branding’ sterk in de markt wordt gezet! Samen maken we er wat moois van.

Een professionele huisstijl nodig?