Content is tekst, video en/of beeld; een verzamelnaam voor informatie die je online kunt delen. Het gaat echter dieper dan ‘even wat delen op internet‘. Het omvat strategie, productie en technologie. Met marketingbureau SPIKKER heb je marketeers, copywriters, zoekmachine- en social media specialisten, fotografen, cameramannen en ontwerpers onder de knop. Zodat elke boodschap altijd binnenkomt bij jouw doelgroep.

Content strategie

Wij ontwikkelen voor jou een strategie én we kunnen deze uitvoeren.

Zo ontwikkelen wij teksten, afbeeldingen en andere vormen van content waardoor je jouw doelgroep optimaal bereikt. Onze marketeers helpen je bij het uitbreiden van je website, het maken van nieuwsbrieven en het posten op social media.

SPIKKER Service

Wij staan voor een full service aanpak die zekerheid biedt waar het moet en flexibel is waar het kan. De mate waarin dit gebeurt is afhankelijk van de gekozen SPIKKER Service. Door deze aanpak weten onze klanten wat ze kunnen verwachten, wat het moet kosten en binnen welke termijn het wordt uitgevoerd. Uiteraard rapporteert SPIKKER iedere maand de resultaten van de uitgevoerde acties.

Zo krijg je de ondersteuning die je nodig hebt en past bij jouw budget. De SPIKKER Service is flexibel, je kunt altijd afscheid van ons nemen en we evalueren regelmatig het resultaat van onze inspanningen met jou.

  • Wij gaan pro-actief aan de slag met communicatie, dus nemen zelf ook initiatief
  • Op vaste tijden bespreekt een ervaren professional de communicatie-uitingen van uw organisatie
  • De uitingen die voor uw organisatie belangrijk zijn, zijn altijd actueel
  • Uw organisatie kan makkelijk inspringen op actuele gebeurtenissen en nieuwsberichten
  • SPIKKER is flexibel, van het schrijven van een persbericht tot de vormgeving van een beleidsplan, op communicatiegebied is alles mogelijk
  • SPIKKER kan, indien gewenst, tenminste 1 dagdeel actief op locatie bij de organisatie zijn en daarmee ook beschikbaar voor overleg
  • In drukke periodes kunnen uren makkelijk opgeschaald worden, waarna dit gecompenseerd kan worden in rustigere periodes. Uiteraard altijd in overleg!

Ontzorg mijn bedrijf!