Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Gemiddeld wordt content met visuals 94% meer gezien en op social media zelfs 40 keer sneller gedeeld! De moeite waard dus om in geschikt beeld te investeren. Wilt u een foto van uw bedrijfspand, team, productieproces, diensten of producten? Onze professionele fotografen helpen u verder!

Ik wil gave fotografie!

Portretfotografie

Goede portretfoto’s tonen de identiteit van je personeel en je bedrijf. Het zijn altijd je mensen die het verschil maken tenslotte. Onze SPIKKER fotografen hebben ruime ervaring met het maken van personeelsfoto’s. Daarbij kunnen we op locatie foto’s maken, maar beschikken ook over een professionele studio waar we tegen elke gewenste achtergrond aansprekende portretten en teamfoto’s kunnen maken.

Locatiefotografie

Wij beschikken over alle materialen om buiten of op locatie een loepzuivere, professionele reportage te schieten. Van het vastleggen van onderdelen van het productieproces tot een prachtige foto van je bedrijfspand of dronebeelden: SPIKKER regelt het voor je.

Productfotografie

Bij productfotografie ten behoeve van een brochure, catalogus of webshop is het belangrijk een artikel zo te fotograferen, dat het voor een klant in één oogopslag duidelijk is hoe het product eruitziet. Daarbij is het belangrijk het artikel zo aantrekkelijk mogelijk in beeld te brengen. Onze productfotografen werken in een gelijkmatig belichte fotostudio. Met behulp van een fototafel, lightbox en lichttent kunnen wij de producten vrijstaand in PNG-formaat shooten. Met aanvullende tools zoals rich media kunnen onze productfotografen naast statische foto’s ook animaties, video- of geluidsfragmenten verwerken in het beeld.