Via de dienst www.SPIKKER.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. SPIKKER.nl acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.
Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. SPIKKER.nl is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Omdat onze verwerkingen binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen vallen, zijn deze niet aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 14 augustus 2018.

Gebruik van persoonsgegevens

Door het gebruiken van onze dienst laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt te verwerken. Hoewel u onze website ook als bedrijf kunt gebruiken, vallen bedrijfsgegevens niet onder de Wbp. Deze privacyverklaring is dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor diegenen die de website als particulier of als werknemer gebruiken.

Wij gebruiken de volgende gegevens om bestellingen af te handelen:

  • - NAW gegevens
  • - Telefoonnummer
  • - Factuuradres
  • - Emailadres
  • - Betalingsgegevens
  • - Geboortedatum

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van SPIKKER worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. SPIKKER gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

SPIKKER maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van SPIKKER bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan SPIKKER te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. SPIKKER heeft hier geen invloed op.
SPIKKER heeft Google geen toestemming gegeven om via SPIKKER verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten..

Contactformulier

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.
Wij verzamelen uw NAW gegevens, uw telefoonnummer en e-mailadres.
Wij kunnen per post, per mail of per telefoon contact met u opnemen voor commerciële doeleinden. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid aangeboden.

Hubspot

Wij gebruiken content management systeem Hubspot om te kijken hoe bezoekers onze website gebruiken en welke formulieren deze bezoekers hebben ingevuld.

1. Welke informatie verzamelen wij met Hubspot?

Website bezoek: Je bent vrij om de website te gebruiken zonder persoonlijke informatie over je zelf te delen. Wanneer je specifieke White Papers, informatiefolders of prijslijsten wilt aanvragen vragen wij een aantal persoonlijke gegevens. Verder verzamelen wij je navigatiegegevens van deze website.

Persoonlijke informatie

Dit is informatie die de gebruiker vrijwillig deelt met ons en die u identificeert als persoon. Het gaat hier om zaken als uw naam, emailadres, telefoonnummer, bedrijfsnaam, adres en andere informatie over uw bedrijf of uzelf. Persoonlijke informatie kan ook bestaan uit uw (gratis) transactiegeschiedenis op onze website en informatie die publiekelijk op het internet beschikbaar is zoals gegevens van Facebook, LinkedIn, Twitter, en Google of publieke serviceproviders.

Persoonlijke informatie bevat ook navigatie informatie wanneer dit terug is te leiden tot een individu en eventuele betalingsinformatie. Navigatie informatie verwijst naar informatie over uw computer en de bezoeken naar deze website zoals: uw IP-adres, geografische locatie, type browser, verwijzingsbron, lengte van uw bezoek en de pagina’s die u hebt bekeken. Bekijk voor meer informatie over het kopje ‘navigatie informatie’. Betalingsinformatie bevat eventuele betalingsgegevens die u via deze website deelt wanneer u een product afneemt. Behalve deze gegevens, worden er verder geen gevoelige gegevens verzameld.

Gegevens logboek

Wanneer u gebruik maakt van onze services verzamelen we automatisch informatie over uw computer hardware en software. Deze informatie kan uw IP-adres, browser type, domeinnaam, internet service provider (ISP), de bestanden die u op onze website hebt bekeken (HTML, Grafische pagina’s ), besturingssysteem, clickstream data, tijd van toegang en refererende website adressen. Deze informatie wordt door SPIKKER gebruikt om de lezers van onze Folders en White Papers bij te houden, de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren en om algemene statistieken te verzamelen over de SPIKKER website. Voor deze doeleinden linken we deze automatisch verzamelde data aan uw persoonlijke informatie zoals uw naam, emailadres, adres en telefoonnummer.

Informatie van derden

Een deel van onze persoonlijke informatie is afkomstig van partners met wie wij co-marketing en/of co-branding afspraken hebben gemaakt en van publieke media zoals sociale media websites.

Informatie over kinderen

De website is niet bedoeld en gericht voor kinderen onder de 16 jaar en wij verzamelen geen bewuste informatie over deze groep. Denkt u dat wij informatie hebben verzameld over een kind van onder de 16 jaar? Mail ons dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zullen de gegevens onmiddellijk verwijderen.

2. Hoe gebruiken we de informatie die we verzamelen?

Instemmen met onze privacy policy

Wij gebruiken de informatie die we verzamelen alleen in overeenstemming met deze privacy policy. Klanten die abonneren op onze services zijn verplicht door onze klantenovereenkomst om in te stemmen met de privacy policy.

Wij verkopen nooit persoonlijke informatie

Wij zullen uw persoonlijke informatie nooit doorverkopen aan een derde partij.

Gebruik van persoonlijke informatie

  • Naast de andere gebruiken die besproken zijn in deze privacy policy gebruiken we je informatie om:
  • Je browse-ervaring te verbeteren door onze websites te personaliseren en om onze online diensten te verbeteren;
  • Informatie of SPIKKER content te sturen waarvan wij denken dat deze interessant voor u kan zijn via post, email of een andere manier. Ook sturen we u marketingcommunicatie gerelateerd aan uw en onze bedrijven.
  • Promotie van onze diensten en gedeelde promotionele en informatieve content met u in overeenstemming met uw communicatievoorkeuren.
  • Het presenteren van statistische gegevens over onze gebruikers. Hierbij zullen geen individuele gebruikers worden benoemd.
  • Informatie sturen naar u over veranderingen in onze algemene voorwaarden, Privacy policy (inclusief cookie policy) en andere juridische overeenkomsten.
  • Om aan wettelijke regelingen te voldoen.

Mogelijk kunnen wij contact met u opnemen namens externe zakenpartners over specifieke aanboden die relevant zijn voor u. In die gevallen zullen we uw gegevens niet overdragen aan de derde partij in kwestie.

We gebruiken de verzamelde informatie die we verzamelen van betalende klanten voor de volgende doeleinden:

  • Om de afgenomen dienst in kwestie af te stemmen met de klant.
  • Om antwoord te geven op service gerelateerde vragen
  • Om te voldoen aan onze algemene voorwaarden.

Juridische basis voor het verwerken van persoonlijke informatie

Wanneer je als bezoeker gevestigd bent in de Europese economische ruimte (EER) is SPIKKER de data verwerker van uw persoonlijke informatie. Voor vragen met betrekking tot het verwerken van persoonlijke informatie zijn wij te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze juridische basis voor het verzamelen en verwerken van persoonlijke informatie zoals hierboven beschreven hangt af van de persoonlijke informatie in kwestie en de context waarin deze verzameld is. Wij zullen echter alleen persoonlijk informatie vergaren wanneer we hier uw expliciete toestemming voor hebben verkregen, wanneer we deze nodig hebben om een contract met u te volbrengen of wanneer de verwerking tot onze legitieme interesse behoort en er geen conflicterende data bescherming wetten of fundamentele rechten en vrijheden worden geschonden.

Wanneer we je vragen om persoonlijke informatie over te dragen om te voldoen aan juridische vereisten of om een contract met u te kunnen uitvoeren zullen we dit duidelijk maken op dit tijdstip en adviseren we u over het wel/niet verplicht zijn van deze handeling (en de gevolgen van het weerhouden van uw gegevens). Wanneer we uw persoonlijke data gebruiken om onze legitieme interesse (of die van een derde partij) te vervullen zullen we deze interesse verduidelijken op dit tijdstip.

Gebruik van navigatie informatie

Wij gebruiken navigatie informatie om onze website en services te verbeteren. We kunnen deze informatie tevens gebruiken om u te vertellen over het gebruik van onze website.

Testimonials en commentaren van klanten

Wij plaatsen testimonials en commentaren van klanten op onze website die mogelijk persoonlijke informatie bevatten. Wij hebben hierin overleg gehad met onze klanten voor het plaatsen van dergelijke informatie.

Beveiliging van uw persoonlijke informatie

Wij gebruiken diverse technieken en procedures om uw persoonlijke informatie te beveiligen. Dit, zodat uw gegevens niet ongeautoriseerd toegankelijk zijn en worden gebruikt. Uw gegevens worden opgeslagen op gecontroleerde beveiligde servers. Alle persoonlijke informatie is beschermd door geschikte fysieke, technische en organisatiegerichte maatregelen.

Sociale media functies

Onze website bevat sociale media functies zoals de Facebook like knop en widgets zoals de share-it knop. Deze functies kunnen je IP-adres vergaren, welke pagina je bezoekt en kunnen een cookie plaatsen. Sociale media functies kunnen bij derden op de website staan en op onze eigen website. Deze Privacy Policy heeft geen invloed op deze functies. Uw interactie met deze knoppen is gereguleerd via de privacy policy en andere policies van de bedrijven die deze functies regelen.

Externe websites

Onze website bevat links naar andere websites. Wij beheren deze websites niet en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en werkwijzen van deze websites. Ons gebruik van deze links betekent niet dat wij deze links en hun inhoud, auteurs en daden ondersteunen en goedkeuren. Deze Privacy Policy heeft geen effect op deze websites die gebruik maken van hun eigen privacy policies als ook andere policies.

Commentaar op berichten

Onze website biedt de mogelijkheid om te reageren op nieuwsberichten en blogs. Wanneer u hier gebruik van maakt is het belangrijk te weten informatie die u achterlaat als reactie kan worden verzameld en gebruikt door anderen. Wij zullen eventuele reacties aanpassen of verwijderen wanneer u dit verzoekt.

Behoud van persoonlijke informatie

Hoe lang wij vergaarde informatie behouden hangt af van het type informatie zoals hieronder verder beschreven. Na deze tijd verwijderen of anonimiseren we deze informatie of wanneer dit niet mogelijk is wordt deze informatie secuur opgeslagen en geïsoleerd van verder gebruik.
Wij behouden persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt wanneer we een continue legitieme zakenrelatie houden (bijvoorbeeld wanneer we contact met u op moeten nemen als klant, bij het vragen van services of wanneer we moeten voldoen aan juridische eisen, geschillen moeten oplossen en onze overeenkomsten moeten naleven). Wanneer we geen continue zaken hebben waarvoor we uw gegevens moeten gebruiken zullen we uw gegevens verwijderen of anonimiseren. Als dit niet mogelijk is isoleren we de data zodat niemand hier toegang tot kan krijgen zolang verwijdering niet mogelijk is. Wij zullen deze informatie eerder van onze servers verwijderen wanneer u hier een verzoek toe indient.
Als u informatie aan onze klanten levert als basis van onze services/diensten dan bepalen onze klanten hoe lang u deze data mag gebruiken. Als een klant stopt dan zullen wij deze op verzoek inzicht geven in alle gegevens die wij van hem/haar hebben opgeslagen. Tenzij het juridisch onmogelijk is behouden wij ons het recht om alle gegevens van de gestopte klant eerder te verwijderen, inclusief persoonlijke informatie.
Wanneer u er voor heeft gekozen om marketing informatie van ons te ontvangen zullen we onthouden welke soort informatie u van ons wenst te ontvangen. Wij onthouden dit voor een redelijke periode na uw laatste vorm van contact of interesse in een van onze producten/diensten zoals het openen van een email of het aanvragen van een informatiefolder. Wij behouden informatie die vanuit cookies en andere tracking technieken is verzameld voor een redelijke periode vanaf de datum waarop deze is vergaard.

3. Hoe delen wij door ons vergaarde informatie

Service providers

Wij hebben andere bedrijven in dienst die mogelijk gebruik maken van services aan onze website, klanten en gebruikers, daarom is het soms nodig om data met deze bedrijven te delen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het verwijderen van dubbele data, corrigeren van gegevens, analyseren van data en het uitvoeren van statistische analyse, marketing assistentie, toevoegen van informatie om uw diensten te verbeteren. In alle gevallen waar we uw informatie delen met dit soort agenten wordt expliciet van de agent verwacht dat uw privacy en data beschermd blijft.

Belangrijke bedrijfscommunicatie

Wanneer ons bedrijf wordt overgenomen door een andere onderneming door middel van fusie, acquisitie, faillissement of anders zal dat bedrijf alle data van SPIKKER ontvangen. Wanneer dit gebeurt zal u per email een notificatie ontvangen en/of door een permanente notitie op onze website met betrekking tot de verandering van eigendom, gebruik van uw persoonlijke gegevens en de keuzes die u heeft gemaakt op het gebied van uw persoonlijke data.

Gedwongen openbaarmaking

Wij behouden ons het recht voor om uw persoonlijke informatie te delen wanneer dit vereist is door de wet of wanneer wij in redelijkheid geloven dat gebruik hiervan nodig is om onze rechten, uw veiligheid of de veiligheid van anderen, fraude onderzoek, het voldoen aan de wet, proces of rechtbank te beschermen of voldoen.

4. Cookies en vergelijkbare techniek

Cookies

SPIKKER maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technieken (zoals web beacons) om trends te analyseren, de website te beheren, navigatie van gebruikers te analyseren en om demografische informatie van onze gehele gebruikerskring te vergaren. Wil je weten waar wij precies cookies voor gebruiken, lees dan onze Cookie policy.

Advertenties

Wij maken gebruik van diverse advertentie netwerken om gebruikers te helpen bij het vinden van onze diensten. Onze advertentie partners kunnen gebruik maken van cookies en web beacons om informatie te verzamelen over uw activiteiten op deze en andere websites zodat ze u gerichte advertenties kunnen tonen.

Derden

Het gebruik van cookies en tracking beacons door derde partijen valt niet onder onze privacy en cookie policy maar onder die van het bedrijf in kwestie.

5. Hoe krijgt u toegang en controle over uw persoonlijke informatie

Nakijken, corrigeren en verwijderen van uw persoonlijke informatie

U heeft de volgende rechten inzake gegevensbescherming:

  • U kunt een verzoek indienen tot toegang, aanpassing, correctie of verwijdering van uw gegevens.
  • U kunt protesteren tegen het verwerken van uw data, ons vragen om beperkte verwerking van uw persoonlijke informatie of de locaties van deze data.
  • Wanneer uw persoonlijke data is vergaard en verwerkt met uw toestemming, dan kunt u deze toestemming op ieder ogenblik terugroepen. Uw toestemming terugroepen zal geen effect hebben op de wettelijkheid van verwerking voor het terugroepen van deze toestemming, nog op data die vergaard is op wettelijke grond anders dan uw toestemming.
  • U heeft het recht om een klacht in te dienen bij een autoriteit op het gebied van databescherming. Contact informatie van deze instituten binnen Europa en een aantal andere landen buiten Europa kunt u hier terugvinden.

Wilt u een van deze rechten gebruiken, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of via post naar het adres onderaan deze pagina. Wij zullen binnen een redelijke tijd antwoorden op uw verzoek tot verandering, correctie of verwijdering van uw gegevens. U krijgt hier dan ook een melding van toegestuurd.

Anti-spam policy

Wij maken gebruik van de acceptable-use policy van Hubspot. Hierin staat onder andere dat wij geen misbruik maken van onze marketingservices via email, daarom zit in iedere email die door ons wordt verzonden een ‘opt-out’ knop waarmee u zichzelf kunt uitschrijven en verdere databeschermings informatie.

Hoe schrijf ik mij uit?

Om u uit te schrijven van onze diensten klikt u op de opt-out link in onze emailcommunicatie. U kunt ons ook een email sturen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of via het postadres dat onderaan dit document staat genoteerd. Opgelet! Klanten kunnen er niet voor kiezen om geen e-mails te ontvangen die relevant zijn voor hun aankoop/betaling.

Registreren

Bij het aanmaken van een account moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen, zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst, facturering en betaling en om een overzicht te geven van de producten en diensten die u bij ons heeft afgenomen. Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Cookie Policy

Deze cookie policy legt uit hoe SPIKKER en onze partners cookies en gelijkwaardige technieken gebruiken om u te herkennen bij het bezoeken van onze websites. Je leest hier wat deze technologieën zijn, waarom we deze gebruiken en wat uw rechten zijn om deze techniek te controleren.

Wat zijn cookies

Een cookie is een klein bestand dat een reeks karakters bevat die naar uw computer worden gezonden wanneer u een website bezoekt. Wanneer u de website nogmaals bezoekt, herkent de cookie uw browser. Cookies kunnen gebruikersvoorkeuren en andere informatie opslaan.

Cookies voorzien in een comfortfunctie om uw tijd te besparen of de web server te vertellen dat u terugkeert op een specifieke webpagina. Bijvoorbeeld wanneer u bepaalde instellingen of formulieren op onze websites hebt ingevuld, dan onthoudt de cookie specifieke informatie voor vervolgbezoeken. Wanneer u terugkeert op de website, dan kan de website eenvoudig eerder verstuurde informatie ophalen waardoor u eenvoudig gebruik kunt maken van aangepaste instellingen en formulieren.

Cookies door de website eigenaar ingesteld (in dit geval SPIKKER) worden ‘first party cookies’ genoemd. Cookies die zijn ingesteld door partijen anders dan de website eigenaar worden ‘third party cookies’ genoemd. Third party cookies zorgen voor functionaliteit van derden binnen of via de website (zoals advertentievertoningen, interactieve content en analytics). De partijen die deze third party cookies hebben geplaatst kunnen zien wanneer je computer deze website bezoekt, net als bepaalde andere websites.

Waarom gebruiken we cookies

Wij gebruiken first en third party cookies voor een aantal redenen. Een aantal cookies zijn benodigd voor technische redenen, zodat onze website optimaal kan functioneren. Deze cookies noemen we ‘essentiële cookies’ of ‘strikt noodzakelijke cookies’. Andere cookies stellen ons in staat om onze gebruikers te traceren en doelgericht hun interesses te bereiken om zo de gebruikerservaring te verbeteren. Bijvoorbeeld: wij houden bij welke pagina’s u bezoekt binnen onze websiteomgevingen, daardoor kunnen we zien welke pagina’s het meest bekeken worden. Deze gegevens worden gebruikt om gepersonaliseerde content en promoties aan te bieden binnen onze website aan klanten wiens gedrag laat zien dat ze geïnteresseerd zijn in een bepaald onderwerp. Derde partijen plaatsen cookies door hun websites voor advertenties, analytics en andere doeleinden. Dit is in detail hieronder beschreven.

Welk type cookies gebruiken we en hoe gebruiken we ze?

De specifieke type first en third party cookies die via onze websites geplaatst kunnen worden. Voor een lijst van cookies die SPIKKER via Hubspot plaatst kunt u terecht op deze pagina. Hierbij gaat het onder andere om de volgende cookies:

Essentiele website cookies: Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om u onze services aan te bieden via onze website en voor een aantal functionaliteiten zoals secure pagina’s.
Prestatie en functionele cookies: Deze cookies worden gebruikt om de prestaties en functionaliteit van onze website te verbeteren, deze zijn niet essentieel. Zonder deze cookies zijn een aantal functies op de website echter niet beschikbaar.
Analytics en customisation cookies: Deze cookies vergaren informatie die gebruikt wordt in samengevoegde vorm om ons te helpen begrijpen hoe onze website wordt gebruikt en hoe effectief onze marketingcampagnes zijn. Ook gebruiken we dit om onze websites aan te passen aan de gebruiker.
Advertenties cookies: Deze cookies worden gebruikt om advertentieberichten relevanter te maken voor u. Zij zorgen ervoor dat u niet steeds dezelfde advertentie ziet, dat ze correct worden vertoond en in sommige gevallen op basis van uw interesses.
Sociale netwerk cookies: Deze cookies worden gebruikt om pagina’s te delen en content die u interessant vindt op onze website via sociale netwerken en andere websites. Deze cookies kunnen ook gebruikt worden voor advertentiedoeleinden.

Hoe kan ik cookies controleren

U heeft het recht om te beslissen of u het gebruik van cookies accepteert of afwijst. U kunt uw browser instellen om cookies te accepteren of af te wijzen, u kunt dan onze website mogelijk nog steeds gebruiken maar bepaalde functionaliteiten of pagina’s werken mogelijk niet correct. Voor meer informatie over het weigeren of accepteren van cookies binnen uw browser verwijzen we u naar de helpfunctie van uw browser.

Essentiele website cookies: Omdat deze cookies strikt noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website kunt u deze niet weigeren. U kunt ze blokkeren of verwijderen door uw browser instellingen aan te passen zoals hierboven beschreven.

Andere tracking technieken zoals web beacons

Cookies zijn niet de enige manier om bezoekers te herkennen of traceren. Wij gebruiken een softwaretechniek genaamd ‘clear gifs’ die ons helpt de website te beheren en te bepalen welke content effectief is. Clear gifs zijn kleine afbeeldingen die een unieke identificatie hebben, net als cookies en worden gebruikt om online navigatie van gebruikers te traceren. In tegenstelling tot cookies worden clear gifs niet op de harde schijf van de gebruiker geplaatst maar staan ze als een miniatuurafbeelding online, vergelijk het formaat met de punt aan het einde van een zin. Wij gebruiken clear gifs en pixels in onze HTML emails om te zien welke emails zijn geopend door de ontvanger. Dit stelt ons in staat om de effectiviteit van onze communicatie en marketingcampagnes te meten. Wij koppelen de informatie verzameld door clear gifs aan de persoonlijke data van de gebruiker.

Gebruik van gerichte advertenties

Onze website bevat op dit moment geen advertenties en er worden daarom geen advertising cookies gebruikt door ons of derden.

Hoe vaak wordt de cookie policy geüpdatet

Wij updaten deze cookie policy wanneer dit nodig is vanwege juridische, operationele of reguleringsredenen. Het is daarom belangrijk dat u af en toe deze pagina opnieuw leest om geïnformeerd te blijven over gewijzigd gebruik van cookies en gerelateerde technieken in de toekomst. De datum aan de start van dit document laat zien wanneer de meest recente update is geweest.

Waar kan ik verdere informatie krijgen?

Als u verdere vragen heeft over ons gebruik van cookies en andere technieken. Stuur ons dan een email op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om u te kunnen registreren op onze website, vragen wij u de volgende gegevens:

  • uw NAW gegevens
  • uw e-mailadres
  • Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. SPIKKER zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

SPIKKER neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van SPIKKER maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door SPIKKER verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met SPIKKER op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • SPIKKER is als volgt te bereiken:
  • Postadres: Postbus 29, 8320 AA, Urk
  • Vestigingsadres:
  • Het Spijk 4, 8321 WT, Urk
  • Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 39056792
  • E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.