Een huisstijl is méér dan een logo

Als bedrijf wil je dat je de juiste uitstraling hebt richting je klanten en alle andere partijen waar je zaken mee doet. Hoe wil je overkomen? En hoe je overkomt zit hem nou net in de kleine details. Je bedrijf is je merk, je logo geeft weer wie je bent. Maar wat komen we vaak 'fails' op dit gebied tegen. Bedrijfsnamen en productlogo’s die ernstig tekort worden gedaan door kortzichtig en onkundig geklungel. Koester je merk, het is zoveel meer dan een plaatje.

SPIKKER maakt het totaalpakket

Naast het ontwerpen van complete huisstijlen voor nieuwe bedrijven, frissen we ook bestaande concepten op. Ben je op zoek naar een iets andere positionering of wil je van een gedateerd imago af, wij denken graag creatief met je mee!

Met het parapluconcept van SPIKKER krijg je een totaalpakket waar je naast het ontwerp ook de verschillende richtlijnen krijgt over het gebruik ervan in de meest voorkomende situaties. Met een goed beleid valt een logo op meerdere manieren te gebruiken, op verschillende materialen en achtergrondkleuren zonder dat het afbreuk doet aan je merk.

Laat geen afbreuk doen aan je merk en zorg dat het voor de gehele organisatie duidelijk is hoe ze moeten omgaan met je huisstijl. Vraag eens naar de voorbeelden en oordeel zelf hoe handig dit voor je bedrijf is.