Gerichte marketing voor een betere respons!

Uit een zee van goede voornemens, plannen en activiteiten vissen wij de beste ideeën en zetten die om naar een gericht marketingplan. En heb je zelf geen tijd, dan voeren we jouw plan op een uitgekiende manier uit.

SPIKKER staat voor professioneel marketingadvies, wij weten hoe we de kosten laag kunnen houden, terwijl een maximale ROI gerealiseerd wordt. Wij zetten onze tools volop in, zodat onze klanten geld kunnen verdienen.

SPIKKER creëert de aandacht

Aandacht waarvan je wil dat deze leidt tot een positieve aantrekkingskracht voor jouw merk, product of dienst. Wij werken een complete actie uit en zorgen ervoor dat jij je alleen maar druk hoeft te maken om de afhandeling van de extra aandacht.

De SPIKKER manier van werken kan voor een specifiek project, maar kan ook in de vorm van onze populaire SPIKKER dienstverlening. Jouw eigen marketing-manager onder de knop!

Daarin bieden we je naast scherpe ‘all inclusive’ tarieven (geen verborgen kosten!), een efficiënte manier van werken. Je werkt één op één samen met de ontwerper, webdesigner, fotograaf of marketing-communicatie specialist.

Korte lijnen, snel schakelen en geen gedoe met uurtje-factuurtje.