Spiegeltje, spiegeltje aan de wand....

Tegenwoordig zegt beeld alles. De huidige generatie consumenten laat zich goed omschrijven als de beeldgeneratie. Op social media voert het beeld sowieso de boventoon: Instagram, Pinterest, YouTube, etc. Mooi, pakkend beeld zegt meer dan duizend woorden. En beeld versterkt juist tekst, waardoor een bericht veel beter gelezen wordt.

Bij SPIKKER vinden we dat beeld, of dat nu een foto, infographic of video is, professioneel aangepakt moet worden. Fotografie en videografie zijn de nieuwe ambachten van deze tijd.

SPIKKER regisseert jouw beeld

De animo om een korte video te bekijken ligt altijd vele malen hoger dan het lezen van een flinke lap tekst. Laat video voor jou werken. Vertel het verhaal van je bedrijf via video of een pakkende fotoshoot. Gebruik beeld op je website, op social media, in presentaties en op beurzen. Goed gemaakt professioneel beeld kun je op vele manieren inzetten.

Wij ontwikkelen storyboards voor professionele video's, maken gebruik van ambachtelijke foto- en videografen en zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken.

De SPIKKER manier van werken kan voor een specifiek project, maar kan ook in de vorm van onze populaire SPIKKER dienstverlening. Jouw eigen foto- en videomanager onder de knop!

Daarin bieden we naast scherpe 'all inclusive' tarieven (geen verborgen kosten!), een efficiënte manier van werken. Je werkt één op één samen met de fotograaf of videograaf.

Korte lijnen, snel schakelen en geen gedoe met uurtje-factuurtje.