Een goed verhaal verkoopt zichzelf!

Je wil de zichtbaarheid van je product, bedrijf of organisatie verbeteren. De communicatiekracht versterken. En natuurlijk je eigen kanalen, zoals je website of brochure, scherp in het oog houden.

SPIKKER staat voor professioneel communicatieadvies en -uitvoering, gecombineerd met visie, creativiteit en hands-on meedenken. Wij adviseren, helpen en ontzorgen op diverse communicatiegebieden.

SPIKKER vertelt jouw verhaal

Ieder product of bedrijf heeft een verhaal. Dat verhaal is de reden waarom consumenten en bedrijven voor een merk, product of dienst kiezen. Wij vertellen graag jouw verhaal, op een toegankelijke en aantrekkelijke manier. Korte lijnen, flexibiliteit en persoonlijke aandacht zijn voor SPIKKER vanzelfsprekend.

De SPIKKER manier van werken kan voor een specifiek project, maar bijvoorbeeld ook in de vorm van onze populaire SPIKKER dienstverlening. Jouw eigen communicatie-manager onder de knop!

Daarin bieden we naast scherpe ‘all inclusive’ tarieven (geen verborgen kosten!), een efficiënte manier van werken. Je werkt één op één samen met de ontwerper, webdesigner, fotograaf of marketing-communicatie specialist.

Korte lijnen, snel schakelen en geen gedoe met uurtje-factuurtje.