Even terug naar de jaren twintig, tijdens het jaarlijkse nostalgische evenement ‘Urk in Wintersferen’. De straten van het oude centrum van Urk worden omgetoverd, bewoners lopen in klederdracht en een gebakken visje en Urker kruidenbitter ontbreken dan ook niet. Een bijzonder evenement voor Urk, waar SPIKKER een aandeel in mag spelen als sponsor in ontwikkeling van promotiemateriaal.

Website
Sfeer
Leaflets

Nieuw logo

Het logo van Urk in Wintersferen kreeg een flinke update door SPIKKER. Een herkenbaar, onderscheidend logo als resultaat, dat past bij de authenticiteit van het evenement.

Banners en advertenties

Ook maakte SPIKKER herkenbare banners voor het evenement, om de online zichtbaarheid te vergroten. SPIKKER verzorgde daarnaast advertenties in de plaatselijke krant ‘Het Urkerland’ met een originele opmaak en pakkende teksten.

Toegangskaarten en posters

Ook dacht SPIKKER mee met de opmaak van mooie toegangskaarten, die het evenement extra sfeer gaven. En maakte informerende posters om het evenement in de omgeving aan te kondigen.

Digitale plattegrond

Om de informatievoorziening voor bezoekers te vergroten, ontwikkelde SPIKKER een digitale plattegrond voor op de website van het evenement. Hiermee konden bezoekers gemakkelijk zien waar de ingang, uitgang en parkeergelegenheid was.

Aftermovie

SPIKKER maakte tot slot een toffe aftermovie van ‘Urk in Wintersferen’ vol mooie sfeerbeelden van het evenement. Om nog even extra na te kunnen nagenieten.

Ik wil ook eventpromotie als tekst in de knop