Talma Urk is een sterk groeiende organisatie met twee zorgcentra en met een groot aanbod van verschillende services en wijkverpleging. Als professionele organisatie was er behoefte aan versterking op marketing- en communicatiegebied. De SPIKKER Service bood uitkomst.

Website
Sfeer
Leaflets

Services

Talma Urk koos voor de SPIKKER Service en kan daarmee te allen tijde een beroep doen op het beste wat SPIKKER te bieden heeft.

Voor al die ‘hands-on’ klusjes van het realiseren van brochures tot het opstellen van een maandelijkse nieuwsbrief. En voor strategische jaarplannen, het realiseren van een huisstijl tot het onderhouden van een actieve ‘presence’ op social media. Van het leiden van een intranetproject tot het bijhouden van de website: SPIKKER ontzorgt op alle fronten.

Voor een professionele zorgverlener als Talma Urk blijven de behoeftes op marketing- en communicatiegebied in beweging. De organisatie groeit en dat vereist een proactieve benadering van bijvoorbeeld het wervingsbeleid of de publiciteit rondom nieuwe locaties. SPIKKER denkt ook op dat vlak mee in de ontwikkeling van communicatieplannen en werkt actief mee in de uitvoering.

Ik kan wel een SPIKKER op locatie gebruiken