De ROK groep zet SPIKKER op maandelijkse basis in voor veel verschillende vormen van marketing en communicatie. De ROK groep is een Emmeloords bedrijf, dat bestaat uit drie labels binnen de markt van arbeidsbemiddeling: MedicalHunt, Dujob en DMU Medische Detachering. Het bedrijf heeft als missie: ‘Werk maken van talent’ en hanteert een doelgerichte, professionele en individuele aanpak. Voor de ROK groep zijn de specialisten van SPIKKER actief op vele fronten, van campagnes op Facebook tot websiteteksten, van fotografie tot drukwerk.

Social post en ads

Sociale media is heel belangrijk voor de bedrijfsdoelstellingen van de ROK groep. Het bedrijf zet dagelijks diverse vacatures uit op sociale media. Social recruitment advertising is onmisbaar voor de ROK groep. SPIKKER realiseert slimme campagnes om de juiste kandidaten te bereiken, creëert aantrekkelijke social advertenties en analyseert de resultaten. Op deze manier speelt SPIKKER een belangrijke rol in het succes van deze recruitment campagnes.

Beeld voor Dujob campagnes

Dit is een stukje tekst waaruit blijkt dat we super creatief zijn. Voor onze opdrachtgevers halen wij alles uit de kast om een zo goed mogelijk online resultaat te behalen. Wij ontwikkelen goede websites en applicaties met moderne technieken. Onze gebruiksvriendelijke webapplicaties automatiseren, vereenvoudigen, verbeteren processen en besparen je kosten.

Wervingscampagnes

De ROK groep gaat graag een stapje verder voor haar opdrachtgevers en dat resulteert ook in specifieke campagnes met een toegevoegde waarde. Voor het label Dujob, het uitzendbureau voor kwalitatief technisch personeel, werd een campagne ontwikkeld inclusief fotografie, realisatie van een landingspagina en leadgeneratie op sociale media. Een onderscheidende manier van presenteren, met een duidelijke propositie van de werkgever met als uiteindelijk doel een zeer succesvolle wervingscampagne. De ROK groep blij, haar opdrachtgever blij en de mensen van SPIKKER: ‘groos’. Dat is goed Urkers voor ‘trots’.

Webdesign

SPIKKER is gespecialiseerd in het ontwerpen, programmeren en onderhouden van 'mobielvriendelijke' websites (responsive webdesign). Voor een bedrijf als de ROK groep is het heel belangrijk dat de websites van de drie labels perfect aansluiten bij de doelstellingen en bij de gebruikte recruitmentsoftware. SPIKKER bouwt niet alleen een website, maar werkt ook mee aan uitstraling, SEO en promotie van de website. Onze gebruiksvriendelijke webapplicaties automatiseren, vereenvoudigen, verbeteren processen en besparen uiteindelijk tijd (= geld zoals we allemaal weten).

Ik wil ook een SPIKKER totaalpakket!