Sea Fresh & Sea Fresh Retail zijn twee bedrijven uit dezelfde 'familie' maar met een totaal ander 'karakter'. Sea Fresh is groots in het importeren, exporteren en distribueren van allerlei soorten verse vis. Sea Fresh heeft daarnaast een unieke positie opgebouwd met het leveren van kwalitatief hoogwaardige geelvintonijn. Sea Fresh Retail heeft weer een heel andere focus: dit bedrijf richt zich op de ontwikkeling en productie van voorverpakte verse én diepgevroren vis voor de retail. SPIKKER heeft een totaal nieuwe merkidentiteit neergezet voor de twee bedrijven.

Sea Fresh Retail is dé professionele partner voor een compleet assortiment verse en diepvriesvis voor de retailmarkt. Niet alleen voor naturel of gepaneerde visproducten, maar daarnaast onderscheidend in het ontwikkelen en produceren van aansprekende én unieke visconcepten. Sea Fresh Retail is onderdeel van Sea Fresh, een internationaal opererend, toonaangevend bedrijf op het gebied van import, export en distributie van allerlei soorten vis.

Sea fresh macbook

"Door de samenwerking tussen onze creatieve afdeling, vormgevers en copywriters creëren wij een toplevelverpakking."

Website

Merkidentiteit

Sea Fresh en Sea Fresh Retail willen allebei een sterkere propositie en daarvoor werden de huisstijlen en websites onder de loep genomen. SPIKKER keek met een frisse blik naar de 'verpakking' van Sea Fresh en Sea Fresh Retail en daarna werden verschillende stappen genomen. Een strategische workshop leidde tot een nieuw design, een nieuwe visuele identiteit. Deze identiteit werd vervolgens verwerkt in een nieuwe website, waarbij fotografie en videografie leidend waren voor de uitstraling.

Videoshoot header
Garnalen
Leaflets

Retaillijn

Sea Fresh Retail wilde graag een aansprekend verpakkingsconcept in de markt zetten voor de retail. SPIKKER ontwikkelde een compleet concept inclusief fotografie en design. Een goed verpakkingsontwerp speelt een belangrijke rol in de aankoopbeslissing in de supermarkt. Sea Fresh Retail presenteert zich onderscheidend met het verpakkingsdesign en bouwt hiermee verder aan zijn merk.

Ik wil een kekke uitstraling voor mijn bedrijf!

Verpakkingen Verpakkingen Verpakkingen Verpakkingen