Freshly Fish

Freshly Fish is een initiatief van een aantal Urker ondernemers, die vis eten voor de gemiddelde Nederlander makkelijker willen maken. Urk en vis zijn onlosmakelijk verbonden en met trots op onze Urker afkomst kreeg dit project toch wel een speciale plek in ons hart.

Voor Freshly Fish kwamen veel van onze kwaliteiten samen, waaronder merkbranding, conceptontwikkeling, product- en foodfotografie, website, video en online marketing.

Website
Fisbox
Fotoshoot

Merkbranding

Een nieuw merk op de markt zetten is een hele uitdaging. Gelukkig dacht SPIKKER mee in het uitwerken van een duidelijke missie, visie en het doel. Na veel sparren en brainstormen, kwamen we tot een boom van een identiteit. Want een product met een sterke identiteit is herkenbaar voor de doelgroep en schept vertrouwen.

Conceptontwikkeling

Om een product op de juiste manier in de markt te zetten, is vooronderzoek nodig. Zo deed SPIKKER onderzoek naar verschillende doelgroepen om een duidelijke inschatting te kunnen maken van merkacceptatie, ontwerpkaders, online media strategieën en target mogelijkheden. Met een duidelijke strategie als speerpunt.

Website

SPIKKER ontwikkelde een conversiegerichte website die tegelijkertijd het gevoel bij het product laat beleven. Daarnaast fungeert de website als gebruiksvriendelijke webshop, met ingebouwd account- en betaalsysteem. Kijk voor het resultaat op www.freshlyfish.nl

Foodfotografie

Verse vis is natuurlijk ontzettend lekker, maar niet altijd even fotogeniek. Met de juiste culinaire foodstyling en -fotografie zijn de mogelijkheden echter eindeloos! SPIKKER ontwikkelde recepten, inspiratieboekjes, deed de culinaire foodstyling en foodfotografie. Het resultaat deed steeds weer het water in de mond lopen.

Videografie

Freshly Fish is een veelzijdig product met eindeloze beeldmogelijkheden. Denk aan product-, commercial-, how-to- en sfeervideo’s. Met maandelijks meer dan 350.000 weergaven scheppen onze video’s elke dag weer meer herkenbaarheid voor Freshly Fish.

Totaalleverancier

Een box voor de vis, een etiket op de verpakkingen, posters voor een beurs, banners voor een festival, aankleding van een foodtruck: niks is ons te gek. Het concept van Freshly Fish voert SPIKKER in alle uitingen door.

Online advertenties

Online marketing is dé manier om zo’n jong bedrijf als Freshly Fish te laten groeien. Dit vereiste analyse, enthousiasme en ervaring. Met Google Ads bereikten we snel en effectief potentiële klanten. SPIKKER gaf Freshly Fish een gezicht door volledig socialmediabeheer op zich te nemen en ontwikkelde diverse campagnes, conversiegerichte advertenties en verzorgde al het e-mailbeheer. En dankzij al deze middelen groeit het klantenbestand van Freshly Fish nog elke dag!

Ik wil ook een nieuwe website