Container verlener

De naam zegt het al: Container Verlener verhuurt containers voor verschillende doeleinden in alle soorten en maten. Deze dienst bestaat al tijden als een neventak van Sortas Recycling Urk en Van Dijk Containers Genemuiden. Door de groeiende vraag verdiende deze tak meer aandacht en een overzichtelijk online bestelsysteem. SPIKKER dacht mee in de ontwikkeling en online zichtbaarheid daarvan.

Website
Logo

Logo & huisstijl

Allereerst maakte SPIKKER een nieuw logo en een knallende huisstijl voor Container Verlener. In het logo zijn de C en V gecombineerd tot de vorm van een container. Groen werd de hoofdkleur in de huisstijl: de kleur van recycling.

Website

Een online tool die gebruiksvriendelijk, conversiegericht en overzichtelijk is. SPIKKER ontwikkelde een bestelsysteem waarbij klanten in één overzicht de mogelijkheden van Container Verlener kunnen benutten. Via de verschillende tools kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten zélf online een container bestellen voor alle soorten afvalstromen. Daarnaast kunnen klanten kiezen wanneer de container moet worden geleverd en opgehaald. Gemakkelijk, snel en effectief!

Google ads

Om doelgericht klanten te werven voor Container Verlener ontwikkelde SPIKKER Google Ads campagnes. Google Ads bied veel target-, plaatsing- en remarketingmogelijkheden. Met Google Ads zorgt SPIKKER ervoor dat Container Verlener áltijd bovenaan in de zoekresultaten van Google staat. Daarnaast is 98 procent van alle zoekopdrachten in het verzorgingsgebied in Flevoland en een deel van Overijssel voor Container Verlener relevant. Én levert het maandelijks twee- tot drieduizend geïnteresseerden op.

Gerichte remarketing

Uit onze ervaring weten we dat klanten zich vaak op één tot drie partijen oriënteren voordat ze een beslissing maken. Door gerichte remarketing van klanten blijft Container Verlener online zichtbaar in dat oriëntatieproces en kiezen klanten vaker voor Container Verlener.

Ik wil ook een nieuwe website