Welke indruk laat jouw bedrijf achter? Een krachtig, onderscheidend logo is van groot belang voor ieder bedrijf. Maar een logo is niet jouw bedrijf. Een logo dient als een middel, een vorm zodat je klanten bij het zien van het logo meteen aan jouw bedrijf denken.

Wij zien een logo dan ook niet als een op zichzelf staand iets. Het is altijd een onderdeel van een compleet plaatje; in combinatie met de huisstijl (dit linken aan de pagina over huisstijl).

Met een aansprekend logo creëert je bedrijf zichtbaarheid. Een krachtig logo is tijdloos, veelzijdig en opvallend. SPIKKER denkt daarom altijd eerst aan je bedrijf, voordat we in de ontwerpfase schieten. Wat voor bedrijf heb je, waar staat de organisatie voor en wie is de doelgroep. Daarna gaan we graag aan de slag om een aansprekend beeldmerk voor jouw bedrijf te creëren.

Opvallend embleem

Dit is een stukje tekst waaruit blijkt dat we super creatief zijn. Voor onze opdrachtgevers halen wij alles uit de kast om een zo goed mogelijk online resultaat. Wij ontwikkelen goede websites en applicaties met modern design.

Ik wil een modern logo!

Jouw corebusiness vertalen in 1 beeld

Dit is een stukje tekst waaruit blijkt dat we super creatief zijn. Voor onze opdrachtgevers halen wij alles uit de kast om een zo goed mogelijk online resultaat te behalen. Wij ontwikkelen goede websites en applicaties met moderne technieken. Onze gebruiksvriendelijke webapplicaties automatiseren, vereenvoudigen, verbeteren processen en besparen je kosten.