Jan de Bakker

De plaatselijke bakker op Urk, met een boom van een imago. De familie Lindeboom is al jaren één van de voornaamste bakkers op Urk, waarbij alleen een website ontbrak met een overzichtelijk online bestelsysteem. SPIKKER ontwikkelde een conversiegerichte website, realiseerde lekkermakende productfotografie en schreef (h)eerlijke teksten.

Website
Sfeer
Leaflets

Website

SPIKKER ontwikkelde een handig bestelsysteem voor Jan de Bakker, dat gemakkelijk in gebruik is voor klanten. De wekelijkse acties van de bakkerij worden automatisch gegenereerd in het systeem en klanten kunnen het vaste assortiment in de webshop bekijken en gemakkelijk online bestellen.

Productfotografie

Een ambachtelijke bakker die werkt met alleen verse ingrediënten en vooral: een hoop bakkersliefde. Hoe bracht SPIKKER dit in beeld? Door de authentieke en ambachtelijke bakkerswijze van Jan de Bakker te visualiseren. Door professionele foodfotografie van deze échte Urker specialiteiten loopt het water je in de mond.

Teksten

De échte Urker specialiteiten omschrijven van Jan de Bakker? Dat is een klus voor SPIKKER, met geboren Urker contentmarketeers, opgegroeid met deze lekkernijen. Met een rommelende maag – dat wel – maar met (h)eerlijke, SEO-proof omschrijvingen als resultaat.

Ik wil ook een nieuwe website