Een nieuwe bedrijfsnaam en -identiteit voor 1:1 Architectuur (voorheen Bauh). Hoe communiceer je dat het best naar je klanten? Met een professioneel bedrijfsmagazine en nieuwe website natuurlijk! SPIKKER dacht mee met de ontwikkelingen en ging gericht te werk.

Website
Sfeer
Leaflets

Huisstijl

Allereerst startte SPIKKER met het maken van een nieuw logo en nieuwe huisstijl voor 1:1 Architectuur. Met het oog op de vormen die de architecten graag in hun werken gebruiken, gingen onze designers aan de slag. Het resultaat? ‘Fantastisch, precies wat we zochten en helemaal in de stijl van wat we willen uitstralen’, aldus de klant.

Magazine

Een professioneel, maar tegelijkertijd persoonlijk, magazine dat inspireert door de meest bijzondere projecten. Een bundeling van de ontwikkelingen die het bedrijf heeft meegemaakt en een weergave van mooie projecten die het team heeft gerealiseerd. Daarnaast is het magazine ook een nieuw begin: het begin van het architectenbureau 2.0 met een nieuwe structuur en nieuwe naam. Een mooie, veelzijdige uitdaging voor SPIKKER.

Fotografie

Zoveel mooie tastbare projecten van 1:1 Architectuur en keuzes om te maken. SPIKKER verzorgde locatiefotografie door heel Nederland en maakte een gerichte selectie. Met de juiste nabewerking een selectie HR foto’s als resultaat.

Teksten

Met pakkende teksten en vaktaal omschreef SPIKKER de projecten van 1:1 Architectuur. Van het vertalen van de wensen van klanten naar een tastbaar bouwwerk, via papier en steen. Elk project van het bedrijf werd in eigen unieke gelaagdheid en diepgang beschreven.

Opmaak

Het unieke bedrijfsconcept van 1:1 Architectuur vertalen naar een pakkende opmaak, ook dat verzorgde SPIKKER. We dachten creatief mee voor een overzichtelijke opmaak van het magazine en origineel resultaat!

Website

Een nieuwe website als online visitekaartje van 1:1 Architectuur. SPIKKER bouwde een passend template om, realiseerde locatie fotografie voor de mooiste HR foto’s, realiseerde content met pakkende teksten en vaktaal, portretfotografie van het team en realiseerde een portfolio van inspirerende projecten. Met als resultaat? Een boom van een website, passend bij structuur van het bedrijf.

Website

Ik wil een nieuwe uitstraling voor mijn bedrijf